Vi er specialister i aluminium bearbejdning

Nymark & Fogh er en ordreproducerende maskinfabrik og vores kernekompetence er spåntagende aluminium bearbejdning på fleksible CNC maskiner – ingen opgave er for stor eller for lille!

Hos Nymark & Fogh har vi maskinparken der er dedikeret til afkortning og bearbejdning af aluminiumskomponenter og aluminiumsprofiler. Vi tilbyder fremstilling af komponenter, også komponenter med stor kompleksitet, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vi producerer alt fra et styk til flere tusind styks, og fremstiller prototyper i nært samarbejde med vore kunder.

Det personlige samarbejde har høj prioritet

Personlig betjening og sparring med vores kunder og samarbejdspartnere er stadig og vil altid være af høj prioritet og vi kan tilbyde en aktiv rolle som sparringspartner, når der er tale om rådgivning, udvikling af prototyper, eller serieproduktion og optimering af aluminiumskomponenter.

Det er vigtigt for os at være en aktiv sparringspartner, da vores erfaring viser, at det gode samarbejde betyder et langt bedre slutprodukt og lavere enhedspriser – til glæde for vores kunder, og dermed også til glæde for os.

Send os gerne en forespørgsel, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Kontakt os for forespørgsel

 

Bearbejdning af aluminium på forskellige måder

Vi bearbejder aluminium på forskellige måder: spåntagende, skærende og plastiske. Ved spåntagende bearbejdning skærer, borer, drejer og fræser man i materialet. Ved skærende klipper/stanser man i materialet, og ved den plastiske bearbejdning bukker man materialet ved at rulle, strække, presse eller trække det.

Materialet er utroligt nemt at arbejde med og vores avancerede maskinpark kan klare de fleste opgaver. Den gode formbarhed giver som oftest konkurrencedygtige værktøjsomkostninger.

Store besparelser i forhold til stål

Vi har stor erfaring med at konvertere en komponent fra stål til aluminium med bl.a. vægtreducering for øje, da det giver rigtigt store besparelser for vores kunder at vælge aluminium frem for stål.

Hurtig bearbejdning – hurtig levering

Det er lettere at bearbejde aluminium i forhold til stål. Det kan fræses, drejes, svejses og formes nemt. Derfor vil leveringstiden af aluminiumsprodukter også være hurtigere. Materialet er desuden utroligt montagevenligt, da det vejer en tredjedel af, hvad stål gør.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvad er fordelene ved aluminium?

Der er en lang række fordele ved at vælge aluminium i stedet for stål. 

  • Materialet er montagevenligt, da det vejer en tredjedel af, hvad stål gør.
  • Ved spåntagende bearbejdning (dreje/fræse) er aluminium en betydelig billigere løsning, idet aluminium er lettere bearbejdelig. 
  • Bæredygtighed: Aluminiumsrestprodukter genanvendes med det formål at skabe en bæredygtig produktion. Omsmeltning – i stedet for nyproduktion – af aluminium betyder, at energiforbruget højest er 5 procent af det oprindelige og udslippet af drivhusgasser reduceres med 95 procent. Aluminium findes, og har altid gjort det, naturligt i vores omgivelser – så alt liv er tilpasset et miljø, hvor det er en naturlig bestanddel.
  • Materialet er meget formbart med uanede muligheder for at udnytte geometrien, det er enkelt at bearbejde og har en perfekt korrosionsbestandighed.
  • Aluminium leder elektricitet/varme utrolig godt.
  • Overfladebehandling: Ved eloxering af aluminium skabes meget stærke og korrosionsbestandige overflader. Det giver en mulighed for, at man kan tilbyde et varierende farvevalg.

Aluminiumskomponenter fremstilles

Vi står klar til at specialfremstille netop de komponenter, du måtte have brug for. Ingen opgave er for stor eller for lille, og med vores ekspertise, fremstiller vi selv meget komplekse komponenter.

Du er garanteret kvalitet til aftalt tid, til absolut konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for forespørgsel
Aluminiums profiler
Aluminiumskomponenter

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS