Spåntagende bearbejdning af aluminium

Skal du have udført en effektiv og professionel spåntagende bearbejdning, så er vi din erfarne og troværdige samarbejdspartner.

Hos Nymark & Fogh Teknik er vores kernekompetence spåntagende bearbejdning af aluminium på højteknologiske og fleksible CNC-maskiner samt afkortning af aluminiumsprofiler på automatsave.

Med fokus på kvalitet, viden og uddannelse, tilbyder vi fremstilling af alle slags komponenter, også komponenter med stor kompleksitet.

Vi fremstiller alt fra små komponenter til større facader, og arbejder derfor med mange varierede ordrerog opgaver fra vores maskinfabrik i Grenå. Vi har kunder i hele Danmark samt Skandinavien, og i vores kundekartotek findes også større, ansete kunder, der opererer på det globale marked.

Viden og videreuddannelse

Som en del af vores arbejde med spåntagning, lægger vi stor vægt på videreuddannelse, således at dit produkt altid er fremstillet efter de nyeste standarder.

Vi anvender de nyeste bearbejdningsmetoder, hvor vi benytter Fusion til programmering af vores CNC-styrede maskiner og vi kan modtage stort set alle fil-typer fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi har stort fokus på de nyeste teknologier og automatiserede processer, men behersker naturligvis også håndværket på konventionelle bearbejdningsmaskiner. Uanset bearbejdningsform, sørger vi altid for at optimere processerne, så vi kan levere de bedste produkter til dig og din virksomhed.

Vi tilbyder:

  • Totalløsninger: stort og småt
  • Personlig betjening
  • Loyal samarbejdspartner
  • Omkostningseffektivt
  • Fokus på miljø og sikkerhed
  • Produktudvikling
  • Nytænkning
  • Kvalitet til aftalt tid

Tilfredse kunder

Vores perfektion og kvalitetsbevidsthed, er det der gør dig til en glad og tilfreds kunde. Hvad enten der er tale om serieproduktion eller prototyper, lægger vi vægt på, at alt er lavet i højeste kvalitet, med flotte overflader og til en konkurrencedygtig pris.

Aluminiums-DNA

Med mere end 25 års erfaring med aluminiums-bearbejdning og fremstilling af aluminiumkomponenter og aluminiumprofiler, er aluminium vores foretrukne materiale, men det udelukker ikke, at vi kan tilbyde bearbejdning i andre materialer.

Vi har løsningen

Har du spørgsmål vedrørende spåntagende CNC-bearbejdning af aluminium og andre metaller, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Kontakt Søren på telefon 4040 6144

Nymark & Fogh Teknik ApS
Energivej 14, 8500 Grenaa
Mail: soren@nf-teknik.dk

Nysgerrig på hvem vi er?

Se denne korte video fra DI Industrinews, der introducerer Nymark & Fogh Teknik.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS