Kunne du tænke dig at arbejde hos en super spændende og attraktiv produktionsvirksomhed i rivende udvikling?

Vi søger en dygtig Industritekniker!

Industritekniker søges til fast stilling.

Vi har meget travlt og er generelt i en god og spændende udvikling, og har derfor brug for en dygtig industritekniker el.lign., måske med god erfaring inden for området, har du mindre erfaring, er du bestemt også meget velkommen til at ansøge, idet oplæring vil finde sted.

Det vigtigste er lysten til teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og gode samarbejdsevner.

Nymark & Fogh Teknik søger lige nu en ny kollega til en spændende stilling i en dynamisk og innovativ virksomhed. Vi producerer kundespecifikke emner indenfor mange forskellige interessante brancher, primært i aluminium.

Jobbeskrivelse:

Hos Nymark & Fogh Teknik bliver du en central spiller på holdet, hvor fællesskab, kvalitet og planlægning ligger i højsæde. Vi søger en industritekniker, der har godt kendskab til CNC og spåntagende bearbejdning. Det er en stor fordel, at du er omhyggelig og detaljeorienteret, og det forventes at du har gode egenskaber for planlægning, kvalitet og sammenhold.

Jobbet omhandler blandt andet: Programmering og opstilling af CNC-maskiner, programmering og indkøring af Fanuc-robot, betjening af CNC-maskiner og Fanuc-robot, fremstilling af komplekse prototyper, support til operatører der betjener CNC-maskiner og robotter, kvalitetssikring af egne produkter, supportere operatører med kvalitetssikring, samt at deltage i den daglige produktionsplanlægning sammen med produktionslederen.

Lidt om opgaverne/mulighederne og fagligheden…

  • Fræsning på 3, 4 og 5-akset CNC maskiner Doosan, Mazak, DMG, mfl.
  • Drejning på 4-akset Doosan Lynx 220 LY med stanglader system.
  • Programmering og opstilling af ovenstående maskiner, samt vejlede operatører.
  • Programmering og fremstilling af komplekse prototyper.
  • programmering og betjening af 3D koordinatmålemaskine.

Vi er interesseret i at høre fra dig uanset om du har mange års erfaring eller er relativ ”Grøn”, idet vi sørger for den rette oplæring ift. behov.

Vi tilbyder:

Et job med spændende udfordringer hver dag, hvor du selvstændigt og i team tager mange beslutninger, og hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et dygtigt og dedikeret team, hvor kvalitetsbevidsthed, ære for et godt stykke arbejde og fleksibilitet er vigtige personlige kompetencer.

Billeder 20-09-2013 011

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS