Vi tilbyder jer et kompetent samarbejde

Derudover tilbyder vi

Svejsning

Limning

Montage

Overfladebehandling

CNC

Hos Nymark & Fogh Teknik ApS er vi specialister i CNC bearbejdning og vores dygtige medarbejdere er altid opdaterede med den nyeste viden inden for området. Derudover sørger vi altid for at efteruddanne vores personale, så vi kan tilbyde de bedste og mest kvalificerede løsninger til vores kunder.  Nøjagtigheden, som opnås med CNC maskiner, giver uanede muligheder for udformningen af produkter. Der er derfor sjældent behov for at gå på kompromis i forhold til udformningen af de givne emner. Vores maskinkapacitet gør det ligeledes muligt at producere mindre serier eller større serier med flere tusind emner. Med vores alsidige maskinpark kan vi både stå for fremstillingen af aluminiumsemner og plastemner.

CNC drejning

Vi arbejder især med drejning af aluminiumsemner og har mange års værdifuld erfaring inden for området. Kombineret med vores dybdegående viden er vi en værdifuld samarbejdspartner for dig og din virksomhed. Vi har kompetencerne til at rådgive om produktudviklingen på en nytænkende måde samt sørge for en omkostningseffektiv produktion af både store eller små seriestørrelser.

CNC fræsning

Vi er ligeledes yderst kompetente i arbejdet med fræsning i aluminium. Med vores store maskinpark har vi muligheden for at fremstille komplekse dele med en høj kvalitet og ensartethed. Vi har både 3, 4 og 5 aksede bearbejdningscentre, hvorfor vi har kapaciteten til at varetage stort set alle former for produktfremstilling inden for de givne rammer. Vi har mange års erfaring med fræsning og deler gerne ud af vores viden til vores kunder.

Vi varetager ligeledes opgaver omhandlende stans, automatsave for aluminium, montage og trovalisering.

CNC Plastbearbejdning

Hos Nymark & Fogh Teknik har vi, udover aluminiumsbearbejdning, specialiseret os i spåntagende plastbearbejdning, da vi løbende har fået flere og flere henvendelser fra kunder om denne kompetence. Vores maskinpark indeholder alle de nødvendige maskiner til at fremstille netop dine plastkomponenter i højeste kvalitet, og vores dygtige ansatte besidder kompetencerne, som er nødvendige i CNCarbejdet med plast. 

Vi er derfor en kompetent samarbejdspartner – også når det kommer til fremstilling af komponenter i teknisk plast.

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, kan du kontakte os på tlf. 40 40 61 44.  Vi varetager mange forskellige opgaver omhandlende CNC-løsninger, og kan derfor være en værdifuld sparringspartner for dig og din virksomhed.

Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at levere de bedste resultater. Dette sker i kombination mellem vores dygtige medarbejdere og alsidige maskiner, som sikrer totalløsninger i absolut topkvalitet.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS