Aluminium 

Hos Nymark & Fogh Teknik ApS stræber vi efter at bearbejde aluminium, så slutresultatet er af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder med aluminium i mange forskellige former og kan med vores CNC-maskiner altid sikre et godt resultat. Vi har mange års erfaring med netop bearbejdning af aluminium, og det gør os til en kompetent samarbejdspartner, da vi i vores arbejde efterlever de højeste standarder med henblik på fremstilling og finish.

Aluminium bearbejdning

Hos Nymark & Fogh Teknik tilbyder vi aluminiumsbearbejdning i mange forskellige former og for os er arbejdet med aluminium et kerneområde. Materialet muliggør en hurtig bearbejdning, som vi på kort tid kan klare på vores maskiner, så vi kan sikre en kort leveringstid til vores kunder. Uanset om der er tale om aluminium drejning, CNC fræsning, aluminium svejsning eller lignende, så står vi klar til at imødekomme netop jeres behov. 

Aluminiumskomponenter 

Vi tilbyder også fremstilling af aluminiumskomponenter hos Nymark & Fogh Teknik. Vi udarbejder og specialfremstiller med de nyeste teknikker og maskiner produkter af høj kvalitet efter vores kunders ønsker. Så uanset størrelsen af opgaven, så kan vi løse den, også selvom der er tale om komplekse aluminiumskomponenter. I hele processen vil der være dialog og sparring med kunden, så man opnår det bedst mulige slutresultat. 

Spåntagende bearbejdning af aluminium

Hos Nymark & Fogh tilbyder vi også spåntagende bearbejdning af aluminium. Vores spåntagende bearbejdning af aluminiumskomponenter fræser, borer, drejer eller skærer aluminium med utrolig præcision på vores CNC-maskiner, så slutproduktet altid er af højeste kvalitet. Dertil arbejder vi også med afkortning af aluminiumsprofiler på automatsave.  

Kontakt os

Med et samarbejde med Nymark & Fogh er man som kunde sikret en samarbejdspartner, der har mange års erfaring med forskellig slags bearbejdning af aluminium. Med udgangspunkt i denne erfaring, står vi klar til at rådgive om relevant bearbejdning af jeres aluminiumskomponenter.

Ønsker du at høre mere omkring hvad vi kan tilbyde, så er du altid velkommen til kontakte os på tlf. 40 40 61 44.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS