Fordele ved aluminium!

Der er en lang række fordele ved at vælge aluminium i stedet for stål. Mange er måske ikke klar over, at der findes et bedre alternativ, og de er måske ikke klar over, hvad fordelen er. Grunden til Nymark & Fogh Teknik arbejder i dette materiale er blandt andet, fordi:

  • Materialet er montagevenligt, da det vejer en tredjedel af, hvad stål gør.
  • Ved spåntagende bearbejdning (dreje/fræse) er aluminium en betydelig billigere løsning, idet aluminium er lettere bearbejdelig. 
  • Bæredygtighed: Aluminiumsrestprodukter genanvendes med det formål at skabe en bæredygtig produktion. Omsmeltning – i stedet for nyproduktion – af aluminium betyder, at energiforbruget højest er 5 procent af det oprindelige og udslippet af drivhusgasser reduceres med 95 procent. Aluminium findes, og har altid gjort det, naturligt i vores omgivelser – så alt liv er tilpasset et miljø, hvor det er en naturlig bestanddel.
  • Materialet er meget formbart med uanede muligheder for at udnytte geometrien, det er enkelt at bearbejde og har en perfekt korrosionsbestandighed.
  • Aluminium leder elektricitet/varme utrolig godt.
  • Overfladebehandling: Ved eloxering af aluminium skabes meget stærke og korrosionsbestandige overflader. Det giver en mulighed for, at man kan tilbyde et varierende farvevalg.

Aluminiumskomponenter fremstilles

Kvalitet til aftalt tid, til absolut konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for forespørgsel

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nymark & Fogh Teknik ApS